Καλωσορίσατε... στον ιστορικό Μαραθώνα

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

Greece
"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία"
Διονύσιος Σολωμός

Διαβάστε...

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Ο μύθος της ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΑΚΤΗΣ στο Σχινιά Μαραθώνα


KΑΛΟΚΑΙΡΙ 2015 

      ΓΑΛΑΖΙΑ  ΑΚΤΗ  ΣΤΟ  ΣΧΙΝΙΑ  ΜΑΡΑΘΩΝΑ!     

Πόσα beachbar γνωρίζετε στην Ελλάδα που να μετρούν… 3 αιώνες ζωής;;
Ο μύθος της ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΑΚΤΗΣ στο Σχινιά Μαραθώνα ξεκινά από το 19ο αιώνα (καθώς το 1868 στήθηκε στο συγκεκριμένο σημείο η 1η καντίνα του Κόλπου) και συνεχίζεται τον 21ο με τη λειτουργία τριών café-bar και restaurant που τα τελευταία χρόνια αναβαθμίζεται και που όμοιό του δε θα βρείτε στα πλέον πολυδιαφημισμένα νησιά του Αιγαίου.


Περισσότερες από 500 ομπρέλες αποτελούν τη βιτρίνα ενός…. εσωτερικού κόσμου που θα Σας γοητεύσει και θα καλύψει κάθε Σας επιθυμία.
Η υπέροχη κουζίνα του Σας σερβίρει φρέσκα ψάρια, clubsandwich, hamburger, μαγειρευτά φαγητά, κρύα πιάτα και ψητά της σούβλας.
Οι στεγασμένοι χώροι Σας δίνουν την ευκαιρία να απολαύσετε το μεσημεριανό Σας, χωρίς να Σας ενοχλούν οι ακτίνες του ήλιου, ενώ το άνετο parking στα 30 και πλέον στρέμματα πάνω στο κύμα Σας επιτρέπει άνετη πρόσβαση σε ένα από τα πολυσύχναστα σημεία της Αττικής.
Με τους ρυθμούς να ανεβαίνουν τα Σαββατοκύριακα και τα γαλαζοπράσινα νερά να συνοδεύουν κάθε Σας επιθυμία, 

Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΑΚΤΗ των ονείρων Σας, στο Σχινιά Μαραθώνα Σας περιμένει να Σας καλωσορίσει.
Λίαν προσεχώς αναμένεται παιδική χαρά με φύλαξη για τους μικρούς μας φίλους ενώ οι γονείς μπορούν απερίσπαστοι να απολαμβάνουν το μπάνιο τους και το φαγητό τους.



ΓΑΛΑΖΙΑ ΑΚΤΗ ΣΕ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

Η Γαλάζια Ακτή είναι η πρώτη οργανωμένη παραλία στην περιοχή του Σχινιά Μαραθώνα, με πλούσια ιστορία, αφού από το 1868 στην υπέροχη ψιλή άμμο της έκαναν τα μπάνια τους πολλές προσωπικότητες και αποτελούσε προορισμό για όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής.


Το καλοκαίρι του 2014 η Γαλάζια Ακτή αποκτά ένα νέο πρόσωπο με την υπογραφή του Χρήστου Σοκόλη (Fresh, Pizza Margherita, Food Concepts κ.λ.π.). Η μεγάλη ανακαίνιση διαμορφώνει ένα νέο χώρο με ατμόσφαιρα, αισθητική και άποψη, αλλά το κυριότερο έμφαση στην γαστρονομία και την απόλαυση.Ο νέος οργανωμένος χώρος της Γαλάζιας Ακτής διαθέτει πλέον:
~ Ταβέρνα αυθεντικής Ελληνικής κουζίνας όπου πρωταγωνιστικό ρόλο παίζουν τα αρωματικά φυτά και τα λαχανικά από τον κήπο της Γαλάζιας ακτής (ο Μαραθώνας άλλωστε φημίζεται για το γόνιμο έδαφος του)

~ Beach bar με μεσογειακά cocktails
~ Παραλία που πλέον διαθέτει και την πλάζ privé με extra υπηρεσίες για τους πιστούς φίλους
~ Ειδικούς διαμορφωμένους χώρους για παιδικές δραστηριότητες, εκδηλώσεις και πάρτυ γενεθλίων
~ Τον μοναδικά περιβάλλοντα χώρο που προσφέρεται για χαλάρωση, περπάτημα κ.α.
~ Νέες υποδομές και χώρους για αθλητικές δραστηριότητες

Η Γαλάζια Ακτή βρίσκεται στον Σχινιά Μαραθώνα, μόλις 25΄ από τα Βόρεια Προάστια της Αττικής και 45΄ από το κέντρο της Αθήνας μέσω της Λεωφ. Μαραθώνος.


Δείτε και στην επίσημη ιστοσελίδα της "Γαλάζιας Ακτής"